Nieuw: Achilles Four Seasons

Achilles introduceert een nieuwe band: de Achilles Four Seasons. Met deze band heeft de Indonesische fabrikant nu ook een band voor het allseason segment. Uiteraard is de Achilles Four Seasons voorzien van het sneeuwvloksymbool.

Achilles-Four-Seasons-nieuw

Computer geoptimaliseerd

Het R&D team van Achilles heeft door middel van unieke software een nieuw profiel ontworpen, speciaal gericht op allseason performance. Het richtingsgebonden profiel met een groot aantal lamellen biedt goede grip op nat wegdek en extra groeven op de schouders zorgen voor de uitstekende grip op sneeuw. Door de brede afvoergroeven is er optimale afvoer van water en sneeuw.

Speciaal rubbercompound

De speciaal ontworpen rubbercompound zorgt voor een optimale balans tussen grip, slijtage en rolweerstand. De Four Seasons is gemaakt van de beste grondstoffen en geproduceerd met hightech apparatuur. Dit garandeert optimale prestaties over de gehele levensduur.

 

 

 


Achilles scoort in winterbandentest

De Achilles W101 X heeft in de Autobild-Allrad winterbandentest 2018 “befriedigend” gescoort. De winterband eindigde op een 8e plaats, net onder de Michelin Latitude Alpin LA2. De winterbanden werden getest in de maat 235/60 R18 107H/V onder een Audi Q5. De Achilles Winter 101 X verraste met een goede scores op nat, droog en besneeuwd wegdek.

De Winter 101 X eindigde zelfs als 2e bij de test op droog wegdek en scoorde beter dan Toyo en Firestone op nat wegdek. Ook op het gebied van extern geluid wist de Achilles Winter 101 X de 2e plaats te behalen.

De Winter 101 X werd geprezen om zijn gebalanceerde prestaties en de prijs van de band.

Achilles Winter 101 X winterbandentest 2018