PARIS SAINT-GERMAIN ONDERTEKENT EEN GLOBALE PARTNERSCHAPSOVEREENKOMST MET INDONESIË BANDENFABRIKANT

Maandag 23 mei 2016 was een historische dag voor de voetbalclub Paris Saint-Germain en PT Multistrada Arah Sarana, Tbk, die een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst hebben getekend voor de volgende seizoen van 2016 tot 2019. De oorspronkelijke Indonesische producten, Achilles en Corsa hebben zich als officiële wereldwijde partner van de Parijse club bekend gemakat tijdens een persconferentie in Parijs.

De bandenproducent heeft speciale aandacht geschonken aan deze wereld van sport door zich te bewijzen als een betrokken partner in de voetbalwereld. Eerder associeerde Multistrada zich via een regionaal partnerschap met een Britse voetbalclub. Daarna zette het bedrijf zijn engagement in de sportwereld voort met Persib Bandung, Bali United en Arema Cronus.

Sinds 2016 keert Multistrada terug om samen te werken met de pretigieuze club Paris Saint-Germain in een grotere partnerdeal die wereldwijd is. PSG liet weten dat Multistrada het eerste Indonesische bedrijf is waarmee wordt samengewerkt. Een van de doelstellingen van Multistrada in dit partnerschap is om hun producten op de markt te brengen in verschillende belangrijke landen in Europa, de VS, Australië en Azië.

Pieter Tanuri, president-directeur van Multistrada, voegde toe: “De jonge ziel en geest van PSG is de reden dat we besloten om samen te werken met PSG en het thema ‘Dream Bigger’ naar voren te brengen. We hopen deze samenwerking te zien als een stap voor verdere ontwikkeling en innovaties, maar ook voor een groter doel zoals PSG “. Een van de hoofdprogramma’s die door PSG en Multistrada wordt beheerd, is het bouwen van een voetbalacademie in Indonesië.

Sebastian Wassel, International Development Director van PSG, zei: “We zijn erg trots om hier in Jakarta te zijn om jullie allemaal te ontmoeten en om Paris Saint-Germain wereldwijde samenwerking met Multistrada aan te kondigen. Ik wil Pieter Tanuri en zijn team bedanken voor hun vertrouwen en steun. Dit bedrijf is ons allereerste Indonesische productiebedrijf dat op wereldwijde schaal met ons samenwerkt. Wij geloven dat deze samenwerking de betrokkenheid van Multistrada bij het voetbal zal versterken en Multistrada in staat zal stellen om op te groeien in termen van internationale bekendheid en verkoop. “